6947164400 6986236352 Κορδελιό, Θεσσαλονίκη
 
 

 

Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!
Argyriou & Partners | ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΛΕΤΩΝ

Η εταιρία Αργυρίου & Συνεργάτες δραστηριοποιείται στην εμπορία ανακυκλώσιμων υλικών από το 1995. Σε μια έκταση 3000 τετραγωνικών μέτρων συλλέγουμε χαρτί, νάυλον, πλαστικά, ακρυλλικά, σίδερα, μέταλλα και τα εμπορευόμαστε σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αναλαμβάνουμε την εκκαθάριση γραφείων, βιοτεχνιών και εργοστασίων από αρχεία (καταστροφή), έπιπλα, μηχανήματα και οποιαδήποτε άλλα υλικά.

Με έδρα την Θεσσαλονίκη διαθέτουμε οργανωμένο δίκτυο περισυλλογής στη Μακεδονία αλλά και όλη την Ελλάδα, με σύγχρονα μηχανήματα και μεταφορικά μέσα, ερχόμαστε στον χώρο σας, σε όποιο μέρος και αν βρίσκεστε, με τις καλύτερες τιμές και μετρητοίς.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και τα πλήρως εξελιγμένα μεταφορικά μέσα που διαθέτουμε στην εταιρεία μας, υποστηρίζουν τη συλλογή και ανακύκλωση μετάλλων, πλαστικών, scrap και χαρτιού.

 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΙΔΗΡΟΥ & ΜΕΤΑΛΛΟΥ
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ
ΠΑΛΕΤΕΣ

ΠΑΛΕΤΕΣ

Πωλούνται μεταχειρισμένες αλλά και καινούριες παλέτες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

εργοστασίων, βιομηχανιών, επαγγελματικών χώρων, λέβητα, υπόστεγων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στόχος μας

Στόχος μας

όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε στο χώρο της ανακύκλωσης, είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών σεβόμενοι απόλυτα τους πελάτες μας και το περιβάλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Argyriou Recycling

Argyriou Recycling

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών μας καθώς έχει ταυτιστεί με τον όρο του επαγγελματισμού και της συνέπειας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ